Praktische informatie voor een consult

Binnenkort kom je naar onze praktijk voor een uitgebreide intake (duur circa 70-90 minuten) of vervolgconsult (50-60 minuten).
Het is dan natuurlijk handig om te weten waar je moet zijn, maar ook wat de voorwaarden zijn in onze praktijk.

Intake

Onze intakeformulieren worden digitaal ingevuld in een electronisch patiëntendossier (EPD): een beveiligde omgeving van Mijndiad.
Zorg dat je je intakeformulier minimaal 1 dag van te voren invult.

Meestal is er ruimte om ook al direct de 1e x te behandelen, maar soms ook niet, zeker als de diagnose complex is. We kiezen er bewust voor om de intake en diagnose de eerste x voorop te stellen, zodat jouw vervolgbehandelingen kwalitatief goed en meest effectief zijn!

Waar vind je onze praktijk

We zijn gevestigd op de Kaap Hoorndreef 66 in Utrecht.
Het pand heet de Stadstuin. Op de begane grond is er een eetcafe en receptie. Boven zitten allemaal kleine bedrijven. Wij zitten op de 5e verdieping.

Gratis parkeren
Parkeren is op de Kaap Hoorndreef gratis

Invalidenparkeerplaats
Ben je slecht ter been, dan is er voor het pand een invalidenparkeerplaats. Meestal is deze vrij.

Niet vergeten: Voeg ons toe in Whatsapp

Sta je voor een dichte buitendeur: stuur dan een Whatsapp naar diegene waarmee je de afspraak hebt.
De draaideur is meestal open van 09.00-17.00 uur en via de zijkant kan je vaak ook naar binnen als er iemand uit of in komt.

Als het niet druk is in het eetcafe, mag je vragen of diegene achter de balie de deur naar boven open wil doen. Dan kan je naar de 5e verdieping en om de hoek voor de praktijk plaatsnemen.
Is het wel druk: ga dan beneden zitten en stuur je behandelaar een Whatsapp, dan komt diegene waarmee je een afspraak hebt, je ophalen.

Het is dus handig om ons gelijk toe te voegen:
Danielle (06-53195292), Wendy (06-53752585),  Esther (06-16659183) of Elke (06-19590067). Aanbellen buiten heeft geen nut: de bel werkt niet.

Vragen? stel ze zoveel mogelijk tijdens het consult en als het eerder moet: liefst per mail.
Hou rekening met onze privétijd. In het weekend zijn we niet bereikbaar.

Belangrijk meenemen

  • Neem 2 handdoeken mee plus evt een deken om je af te dekken.
  • Draag makkelijke kleding die je aan kunt laten, waarbij je buik makkelijk vrij kan zijn en je pijpen en mouwen ook makkelijk naar boven kunnen zonder dat het bovenin knelt.
  • Neem je eigen flesje water mee. We mogen vanwege de hygiëneregels geen water of thee meer schenken
  • Wij hebben desinfectiehandgel
  • We houden ons aan RIVMrichtlijnen
  • Wij zijn bij acupunctuur (zonder massage) minder dan 15 minuten binnen 1,5 meter.
  • Wij geven je geen hand bij binnenkomst en houden zoveel mogelijk 1,5 m afstand, maar verwelkomen je wel met heel ons <3.

Afspraak annuleren

Je kunt tot 3 dagen van te voren zelf je afspraak annuleren en opnieuw inboeken via je digitale account. GRAAG zsm een afspraak annuleren, want het is voor ons moeilijk om binnen 3 dagen een nieuw iemand in te boeken.

Annuleer je binnen 2 werkdagen, dan komen de kosten van het consult voor eigen rekening, behalve vanwege een zwaarwegende reden, zoals een positieve Corona test (GGD of testen voor toegang),  ernstige infectieziekte, sterfgeval of een andere zwaarwegende reden (we vinden werkproblemen over het algemeen geen zwaarwegende reden).

Annuleer je geregeld op korte termijn een vervolgafspraak, dan nemen we afscheid van onze behandelrelatie.

Een intake annuleren binnen 3 dagen zonder zwaarwegende reden: kan, maar dan voelt het voor ons niet prettig om weer opnieuw een behandelrelatie met elkaar aan te gaan. We hebben namelijk ook onze tijd voor jou gereserveerd.

Afrekenen

Afrekenen gaat via pin in de praktijk direct na het consult. We nemen geen contanten aan. Mocht de pinautomaat niet werken, dan krijg je een mail met een ideal-link toegestuurd. Graag deze dan gebruiken.

Privacy
Hoe we met je gegevens omgaan, lees je hier.

Op tijd

Graag op tijd aanwezig zijn. Ben je te laat dan gaat dat van je eigen consulttijd af.

Tarieven

We rekenen af met pin. We hebben een pinautomaat in de praktijk.

Een 1e consult = € 105,- en een vervolgconsult € 72,-.
Krijg je naderhand een specialistisch kruidenconsult van Esther, dan komt er een toeslag van € 10,- op het vervolgconsult.
Kruiden worden apart doorberekend.
We scheiden geen nota’s op meerdere dagen: dit is een vorm van fraude waar door zorgverzekeraars onderzoek gedaan wordt.
Meer informatie vind je op: vrouwengeneeskunde.nl/boek-afspraak-utrecht/tarieven/

Je krijgt na je behandeling digitaal een nota gemaild. Deze nota kan je bij je zorgverzekeraar indienen, mits je verzekerd bent voor onze diensten. Mocht de pinbetaling onverhoopt niet gelukt zijn, sturen we je een betaalverzoek via Mollie met de nota. Graag binnen 14 dagen betalen.

(Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.)