Praktische informatie voor een consult

Binnenkort kom je naar onze praktijk voor een uitgebreide intake (duur circa 70-90 minuten) of vervolgconsult (50-60 minuten).
Het is dan natuurlijk handig om te weten waar je moet zijn, maar ook wat de voorwaarden zijn in onze praktijk.

Intake

Onze intakeformulieren worden digitaal ingevuld in een electronisch patiëntendossier (EPD): een beveiligde omgeving van Mijndiad.
Zorg dat je je intakeformulier minimaal 1 dag van te voren invult.

Meestal is er ruimte om ook al direct de 1e x te behandelen, maar soms ook niet, zeker als de diagnose complex is. We kiezen er bewust voor om de intake en diagnose de eerste x voorop te stellen, zodat jouw vervolgbehandelingen kwalitatief goed en meest effectief zijn!

Waar vind je onze praktijk

We zijn gevestigd op 2 locaties: de Kaap Hoorndreef 66 in Utrecht (Stadstuin, beneden eetcafe en boven op de 5e verdieping zit Vrouwengeneeskunde)
en op woensdagen de Tuinbouwweg 19c in Maarssen (integraal gezondheidscentrum Maarssen.

Gratis parkeren
Parkeren is zowel bij de Kaap Hoorndreef als op het terrein van de Tuinbouwweg in Maarssen gratis

Invalidenparkeerplaats
Ben je slecht ter been, dan is er voor het pand van de Kaap Hoorndreef een invalidenparkeerplaats. Meestal is deze vrij.

Niet vergeten: Voeg ons toe in Whatsapp

Sta je voor een dichte buitendeur: stuur dan een Whatsapp naar diegene waarmee je de afspraak hebt. Aanbellen heeft geen nut.

Locatie Utrecht/Kaap Hoorndreef: De draaideur is meestal open van 09.00-17.00 uur en via de zijkant kan je vaak ook naar binnen als er iemand uit of in komt.

Je komt terecht in een eetcafé Bar Kaap en naast de bar zie je een deur naar de liften. Als het kan, mag je door naar de 5e verdieping (naast de receptie is een glazen deur naar de lift), daar plaatsnemen tegenover de praktijkruimte 5.09 of om het hoekje in de keuken en je behandelend therapeut een appje sturen dat je er bent.
Kan je het niet vinden of vind je het spannend, no worries: je mag ook plaatsnemen in het eetcafé en je behandelaar even een Whatsapp sturen dat je er bent. Dan halen we je op.

Het is dus handig om ons gelijk toe te voegen:
Danielle (06-53195292)
Iza (06-48070518)
Jolande (06-41520166)
Wendy (06-53752585)
Esther (06-16659183)
Lin Yi (06-20314789)

Locatie Maarssen
Kan je naar binnen in het Integraal Medische Gezondheidscentrum, dan ligt de praktijkruimte aan je linkerhand. Neem plaats om de hoek bij de keuken en app Karen dat je er bent.

Karen (06-19440525)

Vragen?

Stel ze zoveel mogelijk tijdens het consult en als het eerder moet: liefst per mail.
Hou rekening met onze privétijd. In het weekend of in vakanties zijn we in principe niet bereikbaar.

Belangrijk meenemen

  • Neem 2 handdoeken mee.
  • Draag makkelijke kleding die je aan kunt laten, waarbij je buik makkelijk vrij kan zijn en je pijpen en mouwen ook makkelijk naar boven kunnen zonder dat het bovenin knelt.
    Soms wordt gevraagd je te ontkleden om bepaalde punten goed te kunnen behandelen.

Afspraak annuleren

Je kunt tot 3 dagen van te voren zelf je afspraak annuleren en opnieuw inboeken via je digitale account. Graag z.s.m een afspraak annuleren, want het is voor ons moeilijk om binnen 3 dagen een nieuw iemand in te boeken.

Annuleer je binnen 2 werkdagen, dan komen de kosten van het consult voor eigen rekening, behalve vanwege een zwaarwegende reden: ernstige infectieziekte, sterfgeval e.d. (we vinden werkproblemen over het algemeen geen zwaarwegende reden).

Annuleer je geregeld op korte termijn een vervolgafspraak, dan nemen we afscheid van onze behandelrelatie. En een intake de dag ervoor afzeggen zonder zwaarwegende reden: kan, maar dan voelt het voor ons niet prettig om weer opnieuw een behandelrelatie met elkaar aan te gaan. We hebben namelijk onze tijd voor jou gereserveerd en er is ook een zekere commitment nodig voor je hulpvraag.

Zwangeren die voor voorbereiding bevalling komen en bevallen vlak voor de afspraak: dat is gewoon een goede reden om kostenloos te annuleren. En nee: je hoeft niet te appen tijdens je bevalling ;).

Afrekenen

Afrekenen gaat via pin in locatie Utrecht direct na het consult. In Maarssen krijg je een mail met een betaallink. We nemen geen contanten aan. Mocht de pinautomaat niet werken, dan krijg je een mail met een ideal-link toegestuurd. Graag deze dan gebruiken en binnen 2 weken de rekening voldoen.

Privacy

Hoe we met je gegevens omgaan, lees je hier.

Op tijd

Graag op tijd aanwezig zijn. Ben je te laat dan gaat dat van je eigen consulttijd af.

Tarieven

We rekenen af met pin. We hebben een pinautomaat in de praktijk.

Een 1e consult = € 120,- en een vervolgconsult € 79,50. Vanaf 1 sept bedraagt het vervolgconsult € 81,-
Krijg je naderhand een specialistisch kruidenconsult van Esther, dan komt er een toeslag van € 10,- op het vervolgconsult.
Kruiden worden apart doorberekend.
We scheiden geen nota’s op meerdere dagen: dit is een vorm van fraude waar door zorgverzekeraars onderzoek gedaan wordt.
Meer informatie vind je op: vrouwengeneeskunde.nl/boek-afspraak-utrecht/tarieven/

Je krijgt na je behandeling digitaal een nota gemaild. Deze nota kan je bij je zorgverzekeraar indienen, mits je verzekerd bent voor onze diensten. Mocht de pinbetaling onverhoopt niet gelukt zijn, sturen we je een betaalverzoek via Mollie met de nota. Graag binnen 14 dagen betalen.

(Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.)