Samenwerking op gebied van kinderwens, zwangerschap, moederschap en menopauze

Professionaliteit is belangrijk voor ons, net als een holistische visie. Daarom geloven wij ook niet dat één aspect van zorg, zoals acupunctuur, als enige een oplossing kan bieden. We werken dan ook zoveel als mogelijk samen jouw huidige zorgverleners zoals (huis)artsen, verloskundigen of andere (complementaire) dienstverleners. Hiermee zetten wij als acupuncturist jou als cliënt centraal en zorgen we voor een integraal behandelplan.

Hieronder zie je de mensen en praktijken waar wij contact mee hebben.

Wil jij als zorgaanbieder hier ook tussen staan? Als je past binnen onze doelgroep is dat zeker mogelijk! Neem dan even contact met ons op.

Verloskundige

We krijgen zwangere cliënten vanuit alle verloskundigen uit Utrecht. Maar in het bijzonder werken we geregeld samen met diverse UVC verloskundigen, Doula Verloskundigen, Fam Verloskundigen en holistisch verloskundige Marieke Verschelling.

Zwangerschapscursussen

HypnoBirthing

HypnoBirthing Utrecht: samen met Benita en Katty heeft Daniëlle ooit de HypnoBirthing cursussen in Utrecht opgezet. Ik draag deze 2 vrouwen een warm hart toe! Voor privécursussen kan ik Katty  aanraden!

Een hele bevalling Privé of in kleine groepjes: Chantal zet je in jouw kracht voor je bevalling

Andere acupuncturisten

Acupunctuurwerkt.nl

Verzamelpagina’s waar je ons kunt vinden

Acupunctuur.begint.hier.nl

acupunctuur.startkabel.nl

www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

acupuncturist.startze

paranormaal.uwpagina.nl

acupunctuur.uwpagina.nl

IJzer en calcium tijdens de zwangerschap