Acupunctuur: welke klachten?

Hieronder zie je een lijst met klachten of aandoeningen waarvoor je bij ons terecht kan.
Ook als je er gewoon aan toe bent om extra aandacht aan jezelf te besteden, ben je bij ons van harte welkom.

A

B

Toggle Content goes here

C

Toggle Content goes here

D

E

F

G

Je kunt bij ons terecht als je pijn in je vagina en/of bij het vrijen ervaart. Als je last hebt van vaginale droogte, vaginitis. Als je een negatieve Paptest hebt gehad, kunnen door behandeling met acupunctuur en lifestyle de cellen vaak weer rustig worden.

Ook als je je seksueelniet vrij voelt of een negatief gevoel ervaart bij een deel van je geslachtsorganen, schaamlippen, clitoris, vagina, ben je bij ons van harte welkom.

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

Acupunctuur, kruiden, massage en met de juiste voeding versterkt je blaas- en nierenergie, waardoor je langer je plas kunt ophouden zonder te lekken. Ook een overactieve blaas kan weer in balans komen.

V

Vaginale droogte is erg vervelend bij sexualiteit. Met voedingadvies, supplementen, visualisatie en acupunctuur boeken wij zeer goede resultaten hiermee: ook in de menopauze.

Vergeetachtigheid heeft vaak te maken met de kwaliteit van je bloed en je bloeddoorstroming naar jouw hoofd, mits er geen neurologisch probleem is. Met lifestyleverandering en de juiste supplementen kan je je bloedkwaliteit verbeteren. Daarnaast heffen we met acupunctuur en/of massage blokkades op, waardoor de energie beter in balans gaat stromen. Je gaat je dan beter voelen in alle opzichten.

Er zijn speciale acupunctuurpunten die sterk werken op je vochthuishouding en je lymfeklieren versterken.
Je krijgt een voedingsadvies wat essentieel is voor het verminderen van vocht in jouw lichaam. Ook kruiden, supplementen en massage zetten wij in.

Ook tijdens je zwangerschap kunnen we het vocht verminderen, als er echt sprake van teveel vocht is.

Eén van onze specialisaties is vruchtbaarheid. We hebben veel ervaring en boeken zeer goede resultaten.
We heffen in jouw lichaam blokkades op als nodig en je gaat de giftige stoffen in je lijf detoxen. Je stressniveau in je lichaam verminderd, mede doordat er zuurstofrijk bloed weer vrijelijk kan stromen naar jouw baarmoeder, eileiders en eierstokken en eitjes.  We verrijken jouw bloed zo optimaal mogelijk, zodat je eitjes verbeteren van kwaliteit. We reguleren je basistemperatuur in jouw menstruatiecyclus, waardoor de bedding in je baarmoeder beter is.   Meer over hoe wij werken bij vruchtbaarheid lees je hier.

Verdriet en pijnervaringen worden volgens de Chinese Geneeskunde opgeslagen in de longenergie. Dat kan letterlijk voelbaar zijn als een bedrukter gevoel op je borstkas of als een brok in de keel.

Wij gebruiken acupunctuur om de energie in de borstkas en keel weer vrijelijk te laten stromen en hypnose om ruimte te geven aan het verdriet en tegelijk ruimte te maken voor nieuwe energie.

Z

Je kunt bij ons terecht voor allerlei kwalen tijdens de zwangerschap,  zoals misselijkheid, bandenpijn, hoge bloeddruk, vocht vasthouden, aambeien, brandend maagzuur, vermoeidheid, carpaal tunnelsyndroom, harde buiken, hartkloppingen, jeuk,  kuitkrampen, neusverkoudheid, vaginale afscheiding, vaak plassen, verstopping.

Wij boeken goede resultaten tijdens de zwangerschap en dat komt jou en je nog ongeboren baby ten goede.