Bewust moederschap

Bewust moederschap is vooral je moederinstinct volgen. Waar je ook bevalt van je baby, je gevoel volgen en vertrouwen hebben in jouw lichaam en proces is het belangrijkste. Of je borstvoeding kunt geven of niet, en hoe lang je geeft: is iets wat je vooraf niet kunt inplannen. Ook daar volg je je eigen pad in het ouderschap: met zowel bewuste positieve keuzes, als keuzes die je misschien liever niet had willen maken als onbewust.

Ieders ouderschapsstijl is uniek en bijzonder

Bij Vrouwengeneeskunde.nl begeleiden we jouw ouderschapsproces met zorg en aandacht, ongeacht welke keuzes jij in je bevalling en het ouderschap maakt. We zien veel diverse vrouwen in hun post-partum periode om te werken aan optimaal herstel. Ieders ouderschapsstijl is bijzonder en uniek en er is geen één beste manier! Wij respecteren jou precies zoals jij bent.

Artikel Vrouw Telegraaf

In dit artikel in Vrouw (bijlage Telegraaf) kan je lezen over een aantal van mijn keuzes in het ouderschap. En krijg je een kijkje in mijn gezin bij mij thuis in de keuken.
En hier vind je de bijbehorende uitzending over borstvoeding aan mijn kinderen.

Bewust moederschap - artikel Vrouw Telegraaf 11-5-19

 

4 antwoorden
 1. Truus Koonen-Linssen
  Truus Koonen-Linssen zegt:

  Wat een mooi artikel Daniëlle. Het straalt helemaal uit wie jij bent. Je benoemt dingen die elke jonge moeder zal herkennen, echter ook lastig vindt om over te praten. Het klopt helemaal, moeder ben je voor het leven 😘

  Beantwoorden
 2. Marleen Willems
  Marleen Willems zegt:

  “Durven” lef hebben, niets uit de weg gaan, je grenzen telkens weer verleggen, je grote creativiteit in denken en je zoektocht naar het innerlijke. Met maar één doel: anderen te helpen.
  Ik ben trots op jou en je gezin. Je bent een lieve moeder.

  Beantwoorden
  • Daniëlle Willems
   Daniëlle Willems zegt:

   Wow, dankjewel mam! Ik kan het alleen waarmaken door de steun van jou, mijn man en de rest van de familie. En door het vertrouwen van alle clienten in mij. Daar ben ik heel dankbaar voor <3!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *